Ana Sayfa Arama
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    İYİ Parti 81 ilde aday çıkaracaklarını açıkladı

    İYİ Parti genel başkanı Meral Akşener, İstanbul ve Ankara dahil de tüm illerde aday çıkaracaklarını belirtti.

    İYİ Parti genel başkanı

    Akşener, “Bu nihai karar mı?” sorusuna Genel İdare Kurulu’nu haftaya çağıracağım ben. GİK’ten geçtiği an nihai karardır” yanıtını verdi.

    Gazeteci Fatih Altaylı’nın Youtube yayınına katılan İYİ Parti başkanı Akşener yaklaşan yerel seçimlere dair açıklama yaptı.

    Akşener, İstanbul ve Ankara gibi büyükşehirler dahil aday çıkaracaklarını belirtirken, “Benim geldiğim nokta şu; kutuplaştırmanın Türkiye’ye dayattığı 50 artı 1 ittifak sistemi, Türkiye’ye büyük zarar veriyor. Onun için de biz bundan sonra bu ittifak sistemi içinde yer almamaya kararlıyız” ifadelerini kullandı.

    “BEŞİMİZ İMZALAYALIM”

    Akşener, Cumhurbaşkanlığı Seçimi döneminde de ağır suçlamalarla ayrıldığı Altılı Masa’ya dair de yeni açıklama yaptı. Akşener, Cumhurbaşkanı adayı konuşulduğu toplantıda CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun ismine karşı çıkarak da CHP’nin İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanları önermesi üstüne de, “Meral Hanım imzalamıyorsa imzalamasın. Biz beşimiz imzalayalım çıkalım” dediğini açıkladı.

    SORUŞTURMA AÇIKLAMASI

    Akşener hakkında 7 yıl açık tutulan FETÖ soruşturmasıyla ilgili dosyayı aldıklarını diyerek “Birisi daha ihbarda bulunuyor. Yağmur gibi ihbar var. Kafası kızan ihbar etmiş. Ama o ihbarda şöyle bir durum var. Sayın Tuğrul Türkeş, ben ve Süleyman Soylu FETÖ’cüyüz iddiası var. Bunlar hakkında soruşturma, kovuşturma yapılması gerektiği. Benim dokunulmazlığım olmadığı için dosyam ayrılmış, diğer iki ismin dokunulmazlığı olduğu için TBMM’ye gönderileceği yazıyor benim dosyada. Ama onlara ne yapıldı bilmiyorum. Sonrasında Soylu İçişleri Bakanı oldu” diye konuştu.

    meritking giriş kingroyal güncel giriş madridbet meritking kingroyal