Ana Sayfa Arama
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    İYİ Parti Samsun Milletvekili Erhan Usta’dan Salıpazarı’nda ki hareketi TBMM gündemine taşıyacağız açıklaması

    İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, Salıpazarı Muslubey köyünde gerçekleşen toprak kaymasını ve yer hareketini yerinde inceledi.

    İYİ Parti Grup Başkanvekili

    İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, Salıpazarı Muslubey köyünde gerçekleşen toprak kaymasını ve yer hareketini yerinde inceledi.

    USTA: “15-20 GEÇTİ KİMSE GELMEDİ”

    Sosyal medya üzerinden canlı yayın ve paylaşımlar yapan Usta, olayı ulusal gündeme taşıdı. Usta: “15-20 gün olmasına rağmen hala mağduriyet giderilmemiş, 2 tane memurun dışında hiç kimse mahalleye gönderilmemiştir” dedi.

    USTA: “TBMM GÜNDEMİNE TAŞIYACAĞIZ”

    Usta’nın ziyaretinin üzerine Samsun Valiliği de olay yerinde incelemelerde bulundu. Olayla ilgili bakan yardımcısıyla görüştüğünü belirten Usta; “Görüşmemiz sonucunda Samsun Valiliği ilk kez Muslubey Mahallesini ziyaret etti. Kısmen de olsa incelemelerde bulundular” dedi.

    Kendi yaptığı incelemelerin sonucunda yaşanan felaketle ilgili yapılması gerekenleri sıralayan Usta, “Sorunlar çözülene kadar sürecin takipçisi olacağız. Vatandaşlarımızın mağduriyeti giderilene kadar ilgili kurumlarla iletişim halinde olacağız. Sorunlar giderilmediği taktirde TBMM gündemine taşıyacağız”

    USTA: “15 AİLEYE KONTEYNER TEMİN EDİLMELİDİR!

    Usta’nın incelemeleri sonucunda yapılması gerekenler şöyle:

    1- Evleri kullanılmaz hale gelen 15 aileye ivedilikle konteyner temin edilmelidir. Mağdur aileler başka ailelerin evinde misafir edilmektedir. Valilik bir an önce mağdur vatandaşlarımıza sahip çıkmalı, ikamet sorunlarını çözmelidir.

    2- Bu insanların tek geçim kaynağı fındıktır. Yakında başlayacak olan fındık hasatı için vatandaşlarımıza yer tahsis edilmelidir.

    3- 200 dönümlük alanda yaşanan bu büyük toprak hareketi bilim insanları tarafından incelenmeli, bir eylem planı ortaya konulmalıdır.

    meritking giriş kingroyal güncel giriş madridbet meritking kingroyal