Ana Sayfa Arama
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Kaymakamlık Açıkladı! 2 Şehirde Giriş Çıkışlar Kapandı

    Sakarya ve Kocaeli sahilleri için Kaymakamlık ve İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından yapılan açıklamalar doğrultusunda, dalga ve rip akıntısı nedeniyle denize girilmesi yasaklandı.

    Sakarya ve Kocaeli sahilleri

    Sakarya ve Kocaeli sahilleri için Kaymakamlık ve İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından yapılan açıklamalar doğrultusunda, dalga ve rip akıntısı nedeniyle denize girilmesi yasaklandı.

    Sakarya’nın Karadeniz’e kıyılarından birisi olan Karasu, Kocaeli ve Kaynarca ilçe sahil kesimlerinde sabah saatlerinden itibaren yoğun dalga ve rip akıntısına dikkat çekildi.

    Kaymakamlıklarca, elverişsiz şartlar nedeniyle 3 ilçede denize girişlere müsaade edilmiyor.

    Sahillerde görev yapan Büyükşehir Belediyesi cankurtaran ekipleri de bayrakları kırmızıya çevirerek vatandaşları uyarmaya başladı.

    “CANKURTARANLARIN TALİMATLARINA UYULMALI”

    Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Cankurtaran Grup Amiri Samet Karaca, gazetecilere, denizde yoğun dalga ve rip akıntısı olduğunu belirterek, “Bu da denize girenlerin akıntıya kapılıp tehlikeye düşmesine neden oluyor. Biz de boğulma vakalarının önüne geçebilmek amacıyla denizin durumunu Sahil Güvenlik Komutanlığına bildirdik. Onlar da kaymakamlıklara iletti. Kaymakamlıklar tarafından denize girişler yasaklandı. Deniz şu an çok tehlikeli. Vatandaşlardan cankurtaranların talimatlarına uymalarını bekliyoruz.” diye konuştu.

    Kocaeli’de de Kandıra Kaymakamlığınca alınan karar doğrultusunda ilçede olumsuz hava şartları sebebiyle Babalı, Dikili, Tuzağzı, Uzunkum, Sarısu sahillerinde denize girmek yasaklandı.

    meritking giriş kingroyal güncel giriş madridbet meritking kingroyal