Ana Sayfa Arama
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Migreni Olanlar Artık Burnunuzu Kanatma İsteğiniz Gelmeyecek! İşte Ağrıyı 15 Dakikada Geçiren Yöntem..

    Doktor Sood adlı kişinin TikTok’ta paylaştığı video Türkiye gündemi trendlerine girdi.

    Doktor Sood adlı kişinin

    Sosyal medyadan yayınladığı videolar ile milyonların radarında olan Doktor Sood, yayınladığı son videosu ile dünyanın dikkatini çekti.

    Migren çözümü olmayan hastalıklardan bir tanesi. Türkiye’de 10 kişiden 6’sının hayatında olan migrende baş ağrıları kişileri zor durumlara sokuyor. Ciddi baş ağırısı sonrası karşımıza çıkan migren ile de yayınlanan son video dikkat topladı.

    Söz konusu videoda Migrene Ne İyi Gelir sorusunun cevabı belli oldu. Üstelik 15 dakikalık sürede de migrene çözüm geliyor. Üstelik bu tedavi yöntemini de uygulamak adına ihtiyaçlardan birisi eczane de değil kendi evinizde olan sıcak su.

    Beyinde ki sinir ve kan damarlarında oluşan değişiklikler sonrası meydana gelen ciddi baş ağrısı olan migren hayatı çoğu zaman yaşanmaz kılıyor.

    15 DAKİKADA KESİN ÇÖZÜM

    Migreni olan kişilerde atakla duyarlı olan bir sinir sistemi bulunuyor ve ataklar dışarıdan da tetiklenebiliyor. Doktor Sood yayınladığı videoda migren hastalığı olanlara çözüm sundu. 15 dakikada sonuç veriyor.

    Uzman doktor yayınladığı videoda migreni tutanların dayanabilecekleri ısıda sıcak su hazırlaması ve ayaklarını da bu suyun içinde bekletmesi gerektiklerini açıkladı. Bu şekilde 15 dakika beklenirse hastalara da uzun süreli rahatlama yaşatıyor.

    Doktor yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

    ”Ayaklarınızı sıcak su içerisinde bekletmek, ayak bölgesindeki kan damarlarını genişletir, kanı başınızdan uzaklaştırır ve bu da migreninize neden olan kan damarları üzerindeki baskıyı hafifleterek baş ağrınızı azaltır”

    meritking giriş kingroyal güncel giriş madridbet meritking kingroyal