Ana Sayfa Arama
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Turizm Bakanı en çok gelir getiren şehirleri açıkladı

    Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy bugün Antalya’da bir toplantıya katılırken en çok gelir getiren şehirleri de açıkladı.

    Kültür ve Turizm Bakanı

    Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy bugün Antalya’da bir toplantıya katılırken en çok gelir getiren şehirleri de açıkladı. Kepez ilçesine bağlı Duacı Mahallesi’ndeki Aile Yaşam Merkezi’nde gerçekleşen bu toplantı sonrasında Türkiye’nin turistik anlamda en çok gelir getiren şehri olarak belirlendiğini resmen açıkladı.

    Mahalle muhtarları ve halkın katılım göstermiş olduğu bu toplantı sonrasında Bakan Ersoy, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a selamlarını göndererek Antalya’nın yakından takip edilmesinin gerektiğini ifade etti. 

    Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy seçim öncesi Antalya’nın bütün ilçe ve köylerini tek tek gezip sorunları yakından takip ediyor. 

    TURİZMİN BAŞKENTİ EN ÇOK GELİR ELDE ETTİĞİMİZ ŞEHİR

    Ersoy Antalya ile ilgili turizmin başkenti ifadelerini kullanarak, “En çok gelir elde ettiğimiz turizm şehri Antalya. Ziyaretçi sayısı oldukça yüksek rakamlara ulaştı. Bu yıl inşallah 14-15 milyon ziyaretçi sayısına ulaşarak pandemi öncesindeki ziyaretçi sayısına oldukça yaklaşacağız. Antalya’nın ziyaretçi sayısı günlük olarak ortalama 100 bin kişiye ulaşıyor. Bu rakam Ağustos’ta da giderek yükseleceğine inanıyoruz.” açıklaması yaptı.

    meritking giriş kingroyal güncel giriş madridbet meritking kingroyal