Ana Sayfa Arama
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Ak Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan: ‘Şeffaf yönetim biçimi temel ilkemizi oluşturacak’

    Dün Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından

    Dün Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamayla birlikte birçok şehrin Belediye adayı belli olmuştu. Samsun’un Büyükşehir Belediye Başkan adayı da yapılan açıklamayla birlikte netleşti. AK Parti’nin Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan olarak belirlenmesinin ardından Halit Doğan birçok önemli açıklamada bulundu. Adaylar arasında en genç isim olduğu belirtilen Av. Halit Doğan, şuanda Çarşamba Belediye Başkanı olarak görev yapmakta.

    “Şeffaf Yönetim Biçimi Temel İlkemizi Oluşturacak”

    AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan bugün yaptığı konuşmada; “Gençliğimizin enerjisi, büyüklerimizin tecrübesi ile hemşehrilerimizle el ele vererek Samsunumuzu hep birlikte yöneteceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın da belirttiği gibi hedefimiz en yüksek oranını almak. Bunun için canla başla çalışacağız. Ne büyük bir yük yüklendiğimin, nasıl bir sorumlulukla karşı karşıya olduğumun farkındayım. Heyecanlıyım, gururluyum, hazırım, kararlıyım.  Günümüz modern kent yönetiminde hâkim olan katılımcı ve şeffaf yönetim biçimi, tüm kararlarımızda temel ilkemizi oluşturacak. Bu doğrultuda altyapıdan üstyapıya, eğitimden kültüre, sosyal belediyecilik uygulamalarından dijital belediyeciliğe kadar her alanda hizmet üretirken katılımcı bir anlayışla, tüm paydaşlarımızla kararlarımızı alacağız. Şehrimizde gerçekleştireceğimiz her hizmet tüm vatandaşlarımızın yüzü gülsün diye olacak.  Her başarının altında sizlerin imzası olacak. Samsunumuzu öncü şehir yapmak, dünya şehirleri arasına dahil etmek için her anımızı vakfedeceğiz. 7 gün, 24 saat çalışma prensibiyle, şehrimizi cazibe merkezi haline getireceğiz” ifadelerini kullandı.

    “Gündemimizde Rakiplerimiz Değil Milletimiz Olacak”

    Ak Parti’nin Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Halit Doğan yaptığı açıklamada belediye çalışmalarının sürekli olarak toplum faydası gözetilerek yapılacağını belirterek; “Toplumumuzun her kesiminin rahatça nefes aldığı, şehre kendini ait hissettiği, kendini rahatlıkla şehre emanet ettiği bir şehir inşa etmek amacımız olacak.  Gündemimizde rakiplerimiz değil milletimiz olacak. İşimiz başarı hayali kurmak değil başarmak için çalışmak olacak. Hedefimiz hiç kimsenin kayıtsız kalamayacağı işler olacak. Sorunları sadece konuşmaktan ziyade, çözerek yol alacağız. Samsunumuza değer katan, hizmet eden tüm başkanlarımızı bir kez daha saygıyla selamlıyorum.” ifadelerini kullandı.

    meritking giriş kingroyal güncel giriş madridbet meritking kingroyal