Ana Sayfa Arama
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Hasan Togar’a sevgi konvoyu

    Tekkeköy’de binlerce vatandaş Belediye

    Tekkeköy’de binlerce vatandaş Belediye Başkanı ve Yeniden Refah Partisi (YRP) Başkan Adayı Hasan Togar’a sevgi ve desteklerini göstermek için konvoy düzenledi.

    Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar halkın desteği ve kararını arkasına alarak çalışmalarını sürdürüyor. “Söz de karar da milletin” diyen Togar’a vatandaşlar da gittiği her mahallede büyük destek gösteriyor. Düzenlediği halk buluşmalarında yoğun kalabalıklar toplayan Togar, dünkü programlarının ardından ilçede adeta gövde gösterisi yaptı.

    Başköy programının ardından Binlerce vatandaşın katılımıyla bir konvoy düzenlenerek, ilçenin her noktasına “Bu Sevda Bitmez” sesleri ulaştırıldı. Kilometrelerce uzunluğundaki konvoy Başköy’den başlayarak, Kurtuluş Mahallesi, 19 Mayıs Seçim Koordinasyon Merkezi ve Büyüklü mahallesi  istikametlerinde gerçekleştirildi.

    Togar yaklaşık 1.5 saat süren konvoyun ardından toplanan binlerce vatandaşa hitap ederek, “Bu ilçe aynı ülke gibi, en zor gününde terk edilmeye çalışıldığında kendine de evladına da evlatlarına da sahip çıktı. Hep beraber daha gidecek çok yolumuz var diyerek bir yolculuğa çıktık. İlçesine sahip çıkan evladına sahip çıkan hemşehrilerim ile 31 Mart’ta bizleri bekleyen zafere doğru emin adımlarla yürüyoruz” dedi.

    meritking giriş kingroyal güncel giriş madridbet meritking kingroyal