Ana Sayfa Arama
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    16 Saat Boyunca Aç Hissetmeyeceksiniz! Tok Tutan Salata Tarifi Ortaya Çıktı…

    16 saat kadar aç hissetmeyeceğiniz, tok tutan salata tarifi sonunda ortaya çıktı. Kilo vermek isteyenler sakın kaçırmayın…

    16 saat kadar aç

    Yaklaşık 16 saat kadar tok tutan salata tarifi, diyet yapan ya da kilo vermek isteyenler tarafından merakla araştırılıyor. Diyet listesini kendisi hazırlayan ve yediğine içtiğine kilo verme sürecinde dikkat eden kişilerin beslenme seçimleri ise çok önemli. Bu süreç içerisinde sadece diyet yapmaksa yetersiz kalabiliyor. Bu yüzden kişilerin egzersiz yapmasında da büyük bir fayda var.

    Sağlıklı yaşama geçen ve hayatına protein adapte etmek isteyen kişiler ilk olarak unlu ürünlerden uzaklaşıyor. Simit, poğaça ve ekmek gibi ürünlerden uzaklaşan kişiler daha çok yeşil gıdalara yöneliyor. Hem az kalorili hem de uzun süre tok tutan yeşil gıdalar, kişilerin sağlığını kontrol altına alıyor. Diyet yapma aşamasında olanlara önerilen tok tutan salata ise hayatınızı değiştirecek. İşte merak edilenler…

    Tok Tutan Salata Malzemeleri:

    • 1 kase yıkanmış semizotu
    • 2 salatalık
    • 1 demet maydanoz
    • 3 yemek kaşığı çökelek
    • 15 adet siyah zeytin
    • Yarım limonun suyu
    • 2 yemek kaşığı zeytin yağı
    • 1 çay kaşığı çörekotu tanesi

    İştah kesen ve 16 saate kadar tutan bu salatayı, günün herhangi bir öğününde tüketebilirsiniz ama akşam yemeğinde yeşil gıdalardan ya da proteinlerden yardım almak adına öğlen tüketmenizde fayda var.

    Midenizin rahatlamasına neden olacak tok tutan salatada bulunan semizotu ise genel insan sağlığı üzerinde olumlu sonuçlar almış bir ürün. Omega-3 yağ asitleri, A ve C vitaminleri, lif ve diğer besinler açısından oldukça zengin olan semizotunu, sofralarınızdan eksik etmeyin. Sizlerin tok tutan salata tarifi nedir? Bizlerle paylaşmayı unutmayınız!

    meritking giriş kingroyal güncel giriş madridbet meritking kingroyal