Ana Sayfa Arama
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Bakara Suresi’nde kendilerine bıldırcın eti ve kudret helvası verilmesine rağmen İsrailoğulları’nın biz bir çeşit yemeğe asla yemeğe katlanamayız diye isyan edip Hz. Musa’dan Rabbine dua ette versin diyerek istedikleri arasında hangisi yoktur?

    Bakara Suresi’nde kendilerine bıldırcın eti ve kudret helvası verilmesine rağmen İsrailoğulları’nın biz bir çeşit yemeğe asla yemeğe katlanamayız diye isyan edip Hz. Musa’dan Rabbine dua ette versin diyerek istedikleri arasında hangisi yoktur?

    Bakara Suresi'nde kendilerine bıldırcın

    Kim Milyoner Olmak İster’de 2024 yılı itibariyle ödül 5 milyon TL’ye yükselirken bu süreçte de 2. kez bu soruyu açtıran yarışmacıya sorulan soru gündem oldu.

    Berk Göktaş için sorulan 5 milyon TL değerinde ki soru ve cevabı..

    SORU: Bakara Suresi’nde kendilerine bıldırcın eti ve kudret helvası verilmesine rağmen İsrailoğulları’nın biz bir çeşit yemeğe asla yemeğe katlanamayız diye isyan edip Hz. Musa’dan Rabbine dua ette versin diyerek istedikleri arasında hangisi yoktur?

    A)Mercimek B)Soğan C)Nohut D)Sarımsak

    CEVAP: NOHUT

    BERK GÖKTAŞ KİMDİR?

    Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünde ikinci sınıf öğrencisi olan 19 yaşındaki Berk Göktaş, YKS sınavında Türkiye genelinde 71’inci oldu. Göktaş ayrıca ortaokul yıllarında uluslararası ülkelerin katıldığı URFODU yarışmasında bir kez bronz iki kez de altın madalya alarak ülkemizi gururlandırdı. Fizik ve uzay alanlarına ilgi duyduğunu söyleyen Göktaş, “Kim Milyoner Olmak İster?” yarışmasından kazanacağı parayla yurt dışında yüksek lisans yapmak istediğini söyledi. Yarışmaya İstanbul’dan katılan Berk Göktaş, yüzme, sörf ve futbol gibi spor dallarına ilgi duyduğunu anlattı.

    BERK GÖKTAŞ’I 5 MİLYONA GÖTÜREN SORU

    Nefeslerin tutulduğu yarışmada başarılı performansıyla dikkat çeken Berk Göktaş, Milyoner’de son soru heyecanı yaşattı. Art arda soruları doğru yanıtlayan Berk Göktaş’ın 1 milyon TL değerindeki karşısına çıkan 12. Soru TBMM’den geldi. 1 milyon TL değerindeki “23 Nisan 1920’de açılan TBMM’nin birinci dönem milletvekillerinden hangisi, milletvekili olduğu ille doğru eşleştirilmiştir?” sorusuna “Fevzi Paşa, Kozan” yanıtını veren Berk Göktaş, 5 milyonluk soruyu açtırmaya hak kazandı.

    meritking giriş kingroyal güncel giriş madridbet meritking kingroyal