Ana Sayfa Arama
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    İnternet haber editör ajansı Keşfet Haber Ajansı yüzde 30 büyüdü

    Eylül ayında faaliyetlerine başlayan

    Eylül ayında faaliyetlerine başlayan ve Ekim ayında Türkiye piyasasına açılan Keşfet Haber Ajansı yılın son çeyreğinde %30 büyüdü.

    İnternet haberciliğinin gelişmesi ile birlikte medya kuruluşlarının online ortamlarda içerik ihtiyaçlarını üstlenen Keşfet Haber Ajansı, Etkili İçerik Dijital Performans Ajansı adı altında çalışmalarını sürdürüyor. 3 ilde ki bölge temsilcisi ile birlikte Ekim ayından yıl sonuna kadar 200’den fazla internet sitesinin içerik ihtiyaçlarını üstlenen haber ajansı bu süreçte 67 markanın da dijital pazarlama içeriklerini hazırladı.

    TÜRKİYEDE BİR İLK

    Haber sitelerine yönelik içerik çalışmaları ile faaliyetlerini sürdüren Keşfet Haber Ajansı, Türkiye’de de bu alanda resmi kuruluşlu faaliyet gösteren ilk projelerden birisi oldu. İnternet haberciliği yasalarına uygun haber üretimi gerçekleştiren ajans aynı zamanda Basın İlan Kurumu yönetmeliklerine de uygun çalışmalarını sürdürmektedir.

    YÜZDE 30 BÜYÜDÜ

    Ülke içi pazarda haber ajansı ve içerik pazarlaması sektörlerinde Ekim ayında resmi faaliyetlerine başlayan Keşfet Haber Ajansı 2023 yılını rakiplerine kıyasla yüzde 30 büyüme ile tamamladı.

    YEREL’DE REKOR KIRILDI

    Yerel haber siteleri arasında BİK’e kayıtlı internet siteleri arasında elde ettiği toplam tekil ziyaretçi sayısı ve toplam çoğul görüntülenme sayılarında da rekor trafiğe ulaşarak 2023 yılının rekorunu da kırdı.

    meritking giriş kingroyal güncel giriş madridbet meritking kingroyal