Ana Sayfa Arama
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Yüksel Yıldırım’dan sert açıklamalar! Kulübü kim devralacak?

    Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım,

    Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Samsun Haber Grubu Spor Müdürü Özgür Kalanbak’a ‘Sezon sonunda; kulübün haklarının devri konusunda zemin hazırlığı var. İstanbul’daki bir şirketle görüşme yapıldı’ şeklinde ki iddialar hakkında konuştu.

    Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yıldırım, şunları söyledi;

    Madem Samsun benim kulübün haklarını devir edeceğimle ilgili çalkalınıyor; kiminle çalkalandığını öğrenin. Kimmiş haklarımı alacak olan bana kontak numarasını gönderin lütfen. Ben hemen adamlarla temasa gireceğim. Samsunspor’un kıymetini bilecekse her şeyini yapacaksa benim gibi.  Madem sizler istiyorsunuz ben de vereceğim.  B

    Ama önce ben bileyim kulübü kim almak istiyor. Benim bu konuda hiç bir bilgim yok. Ben kimseyle görüşmedim ama istenmediğim yerde durmayacağım ben Samsunspor’u BAL Ligine düşmekten kurtardım. Borç batağından kurtardım. Tahtaları kapalıydı açtırdım. Kimse Samsunspor’a gelmek istemiyordu pırıl pırıl bir kulüp yaptım.

    Ben yapacaklarımı yaptım. Madem beni beğenmiyorsunuz Buyrun daha iyisini yapacak birisi gelsin. Yaptığım bütün masraflar kurduğum takım orada. Hemen devredeyim. Madem beni istemiyorlar. O çok bilmişler bilsin ki kulübü satmaya hazırım. Hadi bakalım kim geliyor alıyorsa vermezsem de şerefsizim.

    meritking giriş kingroyal güncel giriş madridbet meritking kingroyal