Ana Sayfa Arama
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Kamu bankalarından 2. el konut fırsatı! O illerde 3 haneli fiyatlarla 2+1 3+1 konut satılacak

    Türkiye’nin en büyük kamu

    Türkiye’nin en büyük kamu bankaları arasında yer alan Halkbank ve Ziraat Bankası tarafından konut satışları başladı. Yayınlanan konutlara göre de 3 haneli rakamlarda konut satışı yapılacak.

    Ziraat Bankası’ndan konut kampanyası geldi. Birçok ilde konut satışı başladığı görülüyor. Konut satışlarına baktığımızda Ziraat Bankası’nın satışa çıkardığı konutların listesine şu şekilde yer verildi:

    Konutu almak için belirli bir peşinat ödemesi yaptıktan sonra Ziraat Bankası’ndan konut kredisi kullanarak söz konusu krediyi ödeyebileceksiniz. Başvurular ise aşağıdaki gibi yapılacaktır:

    “Satışta olan gayrimenkullerimizin bir kısmı fiziki ihale yöntemiyle bir kısmı e-ihale yönetimiyle satılmaktadır.

    Fiziki ihale ile satışına devam edilen gayrimenkullere ilişkin başvurularda, gayrimenkul için belirlenen teminat tutarının yatırılmasını takiben, internet sayfamızda yer alan teklif mektubu ile gayrimenkul satış şartnamesinin doldurularak imzalanması, en geç ihaleden bir gün öncesine kadar, kapalı zarf içerisinde ilgili ihale komisyonuna teslim edilmesi veya posta ile ulaştırılması gerekmektedir. Postadaki gecikmelerden Bankamız sorumlu değildir.

    E-ihale ile satışına devam edilen gayrimenkullere ilişkin başvurularda, internet şube, mobil şube veya en yakın Ziraat Bankası Şubesi’ne başvurularak, taşınmazın muhammen bedelinin %6’sı tutarında teminatın hesapta blokeye alınması ve gayrimenkul satış şartnamesinin internet şube/mobil şube ekranlarında onaylanması veya şubelerimizde şartnamenin her sayfasının imzalanması sonrasında cep telefonunuza gelen şifre ile https://esatis.ziraatbank.com.tr/ sitesine girilerek teklifin verilmesi gerekmektedir”

    meritking giriş kingroyal güncel giriş madridbet meritking kingroyal