Ana Sayfa Arama
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Yeniden Kapanma Olacak mı? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Açıkladı: Eris Varyantı ve Covid…

    “Yeniden kapanma olacak mı?” sorusu özellikle Eris varyantının gündeme gelmesiyle kafalarda soru işareti oluşturmaya başladı. Fahrettin Koca ise açıklamada bulundu.

    "Yeniden kapanma olacak mı?"

    2019 yılının sonlarında tüm dünyada ortaya çıkan koronavirüs, kabus gibi günlere neden olmuştu. Ülkemizde ilk kez 2020 yılında görülen ve halen olan koronavirüs, vatandaşa korku dolu günler yaşatmıştı. Maske takılarak dışarı çıkıldığı ve tam kapanma gibi durumların söz konusu olduğu o günler, herkesi zor duruma sokmuştu. Şimdiyse Bakan Koca’dan yeniden kapanma olacak mı sorusuna yanıt geldi.

    Eris varyantının ülkemizde etkisini gösterdiği şu günlerde Kasım ayı gibi yeniden maske takılacağı gündeme gelmişti. Vatandaşın büyük bir şok yaşamasına neden olan bu durumdan sonra yeniden kapanma olacak mı merak konusu oldu. İşte merak edilenler…

    Yeniden Kapanma Olacak mı?

    Sağlık Bakanı Koca, Twitter yani X uygulaması üzerinden bir paylaşımda bulunarak “Yeniden kapanma olacak mı?” sorusuna yanıt verdi. Koca “Covid-19 salgını başladığında aşı çalışmalarının tamamını yakından takip ettik ve kendi aşımızı da en kısa sürede geliştirip üretmeye çalıştık. Sonunda Turkovac da ortaya çıktı. O dönemde hızla ülke sathında bir aşılama kampanyası yürüttük ve sonuçta çok başarılı olduk. Hayatını kaybeden sağlık çalışanı haberleri çok sıktı. Sağlık çalışanları aşılandıktan sonra bu ölümler çok azaldı.” sözlerini dile getirdi.

    Sözlerinin devamında ise “Ancak geldiğimiz noktada bir propaganda yürütülüyor. Toplu aşılama propagandası. Toplu aşılamaya kesinlikle ihtiyaç duyulmayan bir dönemdeyiz. Biz gerekli olduğunda gerekeni yaptık. Kapanma gibi toplu tedbirler artık söz konusu değil. Açıkça söylüyorum: Covid-19 için mevcut kişisel tedbirler dışında yeni bir tedbir asla söz konusu değil.” açıklamasında bulundu. Sizler konu hakkında neler düşünüyorsunuz?

    meritking giriş kingroyal güncel giriş madridbet meritking kingroyal